Ghiseu unic de avizare la Fagaras

Ghiseu unic de avizare la Fagaras

0 297

In vedere facilitarii accesului cetatenilor din zona Fagaras la serviciile de autorizare in diferite sectoare, s-a decis infiintarea, la Fagaras, a unui ghiseu unic, care a fost inaugurat joi in prezenta prefectului Emil Nita si a subprefectului Adriana Dontu. Ghiseul functioneaza in incinta salii de consiliu a Primariei din localitate iar programul de lucru cu publicul este zilnic, de la orele 10 la 16.
In cadrul acestui ghiseu se asigura servicii de avizare din partea urmatoarelor institutii: Autoritatea de Sanatate Publica, Agentia pentru Protectia Mediului, Sistemul de Gospodarire a Apelor si Directia Sanitar Veterinara. De asemenea, vor acorda consultanta si angajatii Directiei Agricole, Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura si Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare. APIA si OJPDRP primesc documente atat pentru acordarea de sobventii cat si pentru proiectele SAPARD in curs de implementare ori proiectele intocmite pentru accesarea de fonduri in cadrul PNDR sau alte programe. Acest lucru va fluentiza activitatea in cadrul Oficiului Judetean de la Brasov si va permite verificarea prealabila a dosarelor depuse, evitandu-se deplasarile repetate pe distante mari pentru completarea/refacerea documentatiilor.
Primarii din zona Fagaras au cerut ca numarul institutiilor care vor trimite reprezentanti la Fagaras sa creasca, putandu-se obtine avize si autorizatii pentru toate categoriile de activitati ce necesita aprobari.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.