Ghise tine prelegeri despre finantarea europeana la CCI Brasov

Ghise tine prelegeri despre finantarea europeana la CCI Brasov

0 143

Pentru ca Romania este in vizorul Uniunii Europene si inca mai este sustinuta din punct de vedere financiar de aceasta, prin intermediul mult ravnitelor fonduri europene, senatorul brasovean Ioan Ghise s-a intors la catedra. Ce legatura are una cu cealalta va spunem in cele ce urmeaza.
Camera de Comert si Industrie Brasov va organiza, sambata, 24 ianuarie 2009, un seminar cu tema „Finantarea europeana a afacerii si dezvoltarea ei prin utilizarea modelului american de excelenta“, care va fi sustinut de mai sus numitul politician brasovean in colaborare cu asist. univ. drd. Sergiu Stan de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.
Senatorul a precizat ca in cadrul acestui seminar vor fi facute cunoscute concepte de baza ale finantarii nerambursabile prin programele europene, dar si aplicarea eficienta a modelului american de excelenta in afaceri.
„In perioada aceasta delicata, a crizei financiare si economice, foarte multe companii incearca sa intensifice gasirea de finantare, si atunci ne-am gindit sa venim cu o initiativa care sa raspunda celor doua nevoi ale mediului de afaceri, una este aceea de a identifica solutii pentru acces la fonduri europene cit se poate de rapid din diverse programe, si cea de-a doua este de a arata modelul american de excelenta in business, si anume, felul cum mii de companii din Statele Unite ale Americii au reusit sa ajunga la niveluri de excelenta, in sensul ca rezultatele obtinute au facut ca valoarea lor sa fie de 3, 4 sau 5 ori peste nivelul pietei, acest lucru intamplandu-se pe o perioada de timp care a depasit 15 ani”, a declarat senatorul Ioan Ghise.
„Excelenta unei firme probata pe 20-30 de ani este cu totul altceva decat faptul ca s-a dezvoltat o astfel de criza financiara. Faptul ca la Cluj a fost dezvoltat «Caritas-ul», nu inseamna ca Clujul nu este un oras de un dinamism economic iesit din comun”, a mai subliniat senatorul Ioan Ghise.
Initiatorii seminarului spera ca tema acestuia sa prinda, si oamenii interesati de subiect sa se inscrie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.