Ghise sa inceteze sa faca circoteca la Bucuresti!

Ghise sa inceteze sa faca circoteca la Bucuresti!

0 83
Este avertismentul transmis de consilierul local Cristian Macedosnki de la Forumul German, care il acuza pe Ghise ca nu se ocupa de problemele brasovenilor ci isi face campanie pentru un nou loc in Parlament. Nici democrat-liberalii nu se simt reprezentati de Ioan Ghise, care defileaza de cateva zile de post de om-sandvich in fata Palatului Cotroceni.
Suntem in vacanta parlamentara, este un gest simbolic. O sa ma plimb in fiecare zi pe la Gradina Botanica si prin fata Palatului Cotroceni, atata timp cat vremea va fi buna, impreuna cu alti cetateni nemultumiti. Asa isi motiveaza Ioan Ghise gestul de a-si fi legat de gat doua coli de carton cu mesaje antiprezidentiale, cu care defileaza de cateva zile in Capitala.
Protestul sau a starnit iritare in randul alesilor brasoveni, care-i recomanda sa renunte la circ si sa se ocupe de Brasov. Cristian Macedonski a facut ieri un apel la politicienii care au fost alesi la Bucuresit, cu trimitere la senatorul Ghise, caruia i-a recomandat sa se ocupe de problemele brasovenilor, nu de problemele proprii, facand circoteca la Bucuresti numai pentru a primi pe viitor un loc sigur in Parlament.
Saptamana trecuta, democrat-liberii taxau si ei protestul senatorului Ioan Ghise, care n-a reusit la ultimele alegeri parlamentare sa castige colegiul in care candidase.
Ioan Ghise a promis ca, pe perioada vacantei parlamentare, va face acest lucru zilnic, timp de o ora, pentru a-si manifesta dezaprobarea fata de hotararea Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului din 29 iulie.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.