Ghise anunta sfarsitul PSD-ului

Ghise anunta sfarsitul PSD-ului

0 149

Desi pe hartie fac o alianta de toata frumusetea, membrii PSD si PD-L se barfesc “pe la colturi” ori de cate ori au ocazia. Totusi mai sunt si oameni politici care au curajul sa spuna raspicat ceea ce gandesc, lucru pe care putini se mai incumeta sa-l faca. Unul dintre acestia este si senatorul PNL, Ioan Ghise, care a inceput sa numere parlamentarii PSD care au parasit deja partidul social-democrat pentru a se inscrie in partidul colegilor de alianta sau care vor urma sa faca acest lucru.
Referitor la acest lucru, Ghise a declarat in presa brasoveana: ” Demisia din PSD a deputatului Gabriel Oprea si a senatorului Anghel Iordanescu este semnalul inceperii racolarii de catre PD-L a parlamentarilor PSD. Scopul actiunii PD-L este realizarea de catre partidul presedintelui Traian Basescu a majoritatii parlamentare doar cu parlamentari PD-L, dupa care PSD va fi eliminat din Guvernul Boc dupa alegerile prezidentiale”.
„Vrand-nevrand”, Ioan Ghise a mai spus ca strategia PD-L-ului a inceput din martie 2006, cand s-a realizat planul de distrugere a PNL-ului. „Acum, PD-L a intrat in Parlament cu 166 de parlamentari, iar PSD cu 163. Scorul a devenit deja de 168 la 161 pentru PD-L. Acesta este doar inceputul. SOS: PSD, puteti deveni PD-L.”
Probabil ca in zilele ce vor urma, atat reprezentantii PSD, cat si cei PD-L se vor sesiza si vor comenta declaratile politicianului brasovean. De urmarit…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.