Ghinion. Scripcaru are 41% din intenţiile de vot ale braşovenilor.

Ghinion. Scripcaru are 41% din intenţiile de vot ale braşovenilor.

16 775

Un sondaj apărut de curând pe piaţă arată că dacă mâine ar fi alegeri pentru funcţia de primar al Braşovului lucrurile ar asta aproximativ aşa:

Scripcaru  (PNL) – 41%

Coliban (USR) – 19%

Susanu  (ProRomânia) – 16,2%

Orţan (PSD) – 9%

Ialomiţeanu (independent sprijinit de ALDE) – 5,8%

Costel (PMP) – 5%

Goidescu (ADN) – 3%

Alţii – ….

În ceea ce priveşte situaţia la Consiliul Local Braşov situaţia este următoarea:

PNL – 38%

USR – 21,4%

ProRomânia – 12,6%

PSD – 10%

PMP – 5,5%

ALDE – 4,5%

Alţi – diferenţa

De remarcat este faptul că domnii Coliban (USR) şi Orţan (PSD) se afla uşor sub scorul partidului. Poate pentru că primul a intrat cu ,,frână” în discursul de campanie, iar cel de al doilea a intrat cam târziu în competiţie. Dacă ar fi fost – firesc de altfel – două tururi de scrutin probabil George pierdea. El este în scădere cu 10 procente faţă de acum patru ani – atunci a luat 51,23%. Pentru că Scripcaru nu îşi mai putea maximiza scorul decât dacă USR ar face non combat, pentru că PMP îl are la degetul mic. Dar aşa…. Concluziile le trageţi Dvs.

I. Rinder

COMENTARII

 1. […] PSD Braşov se prezintă acum într-un moment de recul, pe care-l suferă constant. De exemplu la alegerile locale din 2016 au obţinut 27,73% iar la paramentare la Braşov înregistrau un record de 36,71% – faţă de  PNL (21,01%), USR (13,93%), UDMR (6,1%), ALDE (5,93%) fiind singura dată când la Braşov PSD a câştgat – dacă la europarlementarele din 2019 PSD obţinea în judeţ 15,7% iar la municipiu 14,7% , ultimile sondaje îi prezintă într-un continuu picaj, cu un procent (minim de istoric) de 10 %!!! Vedeţi articolul: ,,Ghinion. Scripcaru are 41% din intenţiile de vot ale braşovenilor”   http://infobrasov.net/ghinion-scripcaru-are-41-din-intentiile-de-vot-ale-brasovenilor/ […]

 2. De unde ai scos tu sau cea care ai făcut sondajul ca Scripcaru are procentul acesta?
  Nu mai ține cu păcăleală pentru a le merge unora bine.
  Ajunge, a obosit să meargă într-o vacanță lungă.
  Oare nu mai există și alte persoane in pnl?
  Trebuie sa l votam ca pe Ceaușescu pe viață?
  Crede acest Scripcaru că e stăpânul brașovenilor, a colegilor din primărie, nerespectandui, nu i mai ajungi nici cu prăjina la nasul ăla fin, pentru interesele lui.
  Spune că nu sunt bani pentru dezinfectarea Brașovului, dar pentru flori sunt?
  Nu, că n aș iubi florile, dar de aici poate să și primească comisionul
  A numărat in atâția mari de ani cineva firele de flori?
  Și multe altele..

 3. Iaca că v-ați dat de gol cu sondajul vostru cu 41%: dacă luați comentariile de aici iese așa: 6 contra cu unul singur pentru, ceea ce înseamnă că Scripi are sub 17%, adică sub cele 19 de procente ale senatorului Allen Coliban. Punct.

 4. Ghinion și mai mare: criminalul în serie George Scripcaru suferă de ani buni de o boală incurabilă, numită leucemie.

 5. E vorba de o ultimă cacialma a serviciilor secrete prin care se testează reacția brașovenilor pentru un eventual al cincelea mandat al penalului Scripcaru.

  • Sa le o sugi la toți moldovenii gunoiule care ești, acest oraș minunat este ridicat de moldoveni și pentru cultura ta generala permanent a fost condus de moldoveni!!!

   • Cât de analfabet trebuie să fii ca să nu cunoști definiția orașului nostru: Brașovul este un oraș întemeiat de sași, dezvoltat de maghiari, și distrus de: românii regățeni în general, comuniști în particular și moldovenii aduși de comuniști în special. Punct.

   • Handicapatule, subspecia moldovenească este doar cu un deget deasupra celei țigănești. Moldovenii tăi doar mizerie și poluare știu să facă.

 6. Cine a realizat acest studiu, pe ce eșantion si care este prezenta la vot? toate studiile electorale indica aceste info, daca nu le aveti inseamna ca nu exista acest studiu.

 7. HEIIIII, CIUMA GALBENA, SCRIPCARU ARE DOSARE PENAlE!!!! scripcaru nu este in PNL!!!
  Huoo PNL!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.