Ghici cine-i comunist, chel si se excita la Cotroceni?

Ghici cine-i comunist, chel si se excita la Cotroceni?

0 170

Nu prea ne era clar ce dezbate tineretul PSD la Geoagiu Bai. Ne-am lamurit. A fost un fel de tabara de creatie literara, unde social democratii mici ajutati de social democratii mari au reusit sa-si puna talentul in comun, rezultand un portret al presedintelui demn de premiul Nobel pentru literatura. Sau Pulitzer. Iata cum il descriu pesedistii pe Marele Base:
„Voua nu va e jena cu ce fata iesim in Europa? Avem un presedinte care se uita chioras, nu stie sa vorbeasca nicio limba straina, nu stau hainele pe el, are un stil asa, mai golanesc, bate cu palma-n pamant, joaca geamparale” – Lia Olguta Vasilescu.
„Nu vi se pare ca suntem prea cuminti? Traian Basescu este dator vandut sa ne spuna cum s-au fraudat alegerile din 2004 si cum poti fi comunist de dreapta”.
„Nu vreau sa-i dam satisfactie lui Traian Basescu, sa se excite el in Palatul Cotroceni ca ne-a chemat la guvernare” – Marean Vanghelie.
De obicei astfel de reuniuni la nivel inalt se incheie cu o rezolutie. Nu se stie daca si in cazul de fata s-a adoptat vreuna, dar eu inteleg ca din desfasurarea evenimentului de la Geoagiu se desprind urmatoarele imperative:
“ Incepand de azi, x a x-a, Traian Basescu va purta ochelari fumurii sa nu se vada incotro priveste, va merge la sala de cel putin 3 ori pe saptamana si va trage de fiare pana cand hainele vor sta bine pe el, isi va face implant de par, va invata sa danseze polca si menuet (nu se face sa joace geamparale), va merge la pension, va lua lectii de bune maniere, canto, desen, pian si limba engleza, neaparat si de doctrina si sub nicio forma nu se va mai excita la Cotroceni (in masina, la summituri, pe plaja la Neptun, oriunde, dar nu la Cotroceni) si pentru Dumnezeu, nu la vederea PSD! E complet aiurea!
Aaa si ziceati ca PSD si PD-L sunt parteneri de guvernare? O fi, dar am citit povesti cu fetite care-si adorm partenerii, le fura ceasul, banii, cardul si o sterg. E istorioara de cartier rosu. Poate fi si portocaliu.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.