Gheorghe Zamfir …SIMFONIC!

Gheorghe Zamfir …SIMFONIC!

0 65

Desi pare nefiresc, romanii se bucura cand un cantaret de-al lor concerteaza in Capitala. Dar cand acela este nimeni altul decat Gheorghe Zamfir, parca bucuria este fireasca, total indreptatita si cu atat mai mare.
Cei care nu au avut prilejul sa-l vada pe marele maestru Gheorghe Zamfir pe scena, au aceasta ocazie sambata, 7 iunie. La Sala Palatului, Gheorghe Zamfir va sustine un concert alaturi de Orchestra Simfonica din Cairo si Orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiesti, aflate sub bagheta dirijorului Ovidiu Balan. Cei prezenti vor avea ocazia sa asculte piese precum „Nesun Dorma”, „Tarantella”, „Memories”, „Ciocarlia” sau „Don’t cry for me, Argentina”, si multe alte piese, intr-o versiune originala, interpretate de Gheorghe Zamfir si de instrumentisti de exceptie, romani si straini.
Pe cei interesati ii anuntam ca biletele pentru concertul de sambata se gasesc la casele de bilete ale Salii Palatului si la magazinul Unirea. Pretul acestora variaza intre 75 de lei la categoria VIP, si 50, 15 si, respectiv, 10 lei la celelalte categorii.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.