Gheorghe Piperea: „Nu uitați, suntem peste 10 milioane de gospodării aflate în...

Gheorghe Piperea: „Nu uitați, suntem peste 10 milioane de gospodării aflate în acest pericol”

0 328

Nu e greu de imaginat că, dacă Statul nu achită cele 31 de miliarde de lei furnizorilor de utilități cu titlu de compensație la facturile de utilități (și nu le va achita, că nu are de unde), companiile din domeniu vor cere acești bani de la consumatorii casnici, retroactiv.
Reamintesc că facturile la utilități sunt titluri executorii în sine, în baza unei legi proaste, pe care guvernul nu a corectat-o la timp. Asta înseamnă că creditorii nu vor fi nevoiți să meargă în instanță pentru a se constata că debitul există și este în cuantumul pretins de ei, ci vor putea să meargă direct la executor, cu simpla factură, care executor va începe executarea silită, care executare se poate termina chiar și cu evacuarea debitorului din locuința familială.
Nu uitați, suntem peste 10 milioane de gospodării aflate în acest pericol.
În altă ordine de idei, de la 1 octombrie, când dă frigul în case și în școli și în spitale, furnizorii nu vor mai da utilități decât cu plata integrală a facturii de către consumator.
În caz de neplată, urmează debranșarea.
Așa că stimați captivi ai noii ordini mondiale „liberale”, nu mai e nevoie de nicio reglementare relativă la „sobrietatea” energetică.
Vom fi sobri, austeri și rupți în fund și aruncați în stradă la modul natural. Vom fi deosebit de fericiți neavând nimic și necâștigând nimic.
Și deosebit de foarte ultra responsabili cu planeta, sănătatea aproapelui, slăbănogeala și slava.

Autor: Gheorghe Piperea
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.