Germania investeste in Marea Neagra

Germania investeste in Marea Neagra

0 163

Daca noi nu investim in infrasctructura, se pare ca altii ar face bucurosi acest lucru. Cel putin acest lucru reiesc din declaratia pe care Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a facut-o intr-o conferinta de presa. Acesta a spus ca Germania intentioneaza sa investeasca in transportul de containere sau de marfuri de la Marea Neagra, prin rutele feroviare, fluviale sau rutiere.
O echipa de la Ministerul Transporturilor se va deplasa in Germania, in maximum 15 zile, pentru a se documenta cu privire la sistemul german de finantare a investitiilor si de taxare pe drumurile nationale si autostrazi, a afirmat Berceanu. „La intalnirea ministrilor din Cehia am vorbit cu Wolfgang Tiefensee, ministrul federal al transporturilor constructiilor si urbanismului din Germania, care si-a exprimat oficial intentia de a incuraja firmele si bancile germane sa investeasca in infrastructura romaneasca „, a spus Berceanu.
El a participat, in perioada 28-30 aprilie, la reuniunea informala a ministrilor de transport din statele membre UE organizata in Cehia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.