George Soros vrea colonizarea arabă a Europei!

George Soros vrea colonizarea arabă a Europei!

0 529

Ca să vezi: evreo-americanul George Soros, unul dintre reprezentanţii marcanţi ai proiectului Noii Ordini Mondiale, vrea colonizarea arabă a Europei. De ce? Pentru că Guvernul Global pe care îl visează nu se vaputea impune într-o lume a naţiunilor bine definite, ci într-una fără identitaţi naţionale. „UE trebuie sa accepte cel putin un milion de refugiati in fiecare an, in viitorul apropiat. Si, pentru a face asta, trebuie sa imparta povara in mod corect, un principiu pe care o majoritate calificata l-a stabilit in cele din urma la summitul de saptamana trecuta, scrie miliardarul George Soros într-un text publicat de Project Syndicate.” (Flux 24)

Să nu fim naivi și să credem că rechinul financiar Soros spune aceste lucruri din umanism. Nu. El urmează planul „Ocultei” de amestecare rasială a naţiunilor, anunţat încă de la începutul secolului în Planul Kalergi, plan care își propune să slăbească naţiunile europene prin diluarea identităţii lor, scopul final fiind un control mărit al destinelor acestora.

În condiţiile în care George Soros pretinde că Europa ar trebui să accepte un milion de refugiaţi arabi pe an, deși criza arabă este provocată în primul rând de SUA, care și-a propus să elimine toate regimurile arabe
care nu doresc să îi devină vasale, putem fi convinși că exact asta nu ar trebui să facem! Paradoxal, Soros ar trebui să devină un reper mondial: dacă zice DA la ceva, trebuie să înţelegem că răspunsul corect este NU, și
invers! G. SOROS 13
În opinia mea, strategia ‘”Ocultei” este extrem de simplă: cu cât vor fi mai mulţi migranţi arabi în Europa, cu atât Europa va fi mai instabilă și va avea mai puţină securitate. Peste nu multă vreme, vor începe confictele
interetnice și religioase, pentru că arabii nu vor veni ca să se adapteze ci vor face totul să își impună cultura. Chiar vor fi încurajaţi și ajutaţi să și-o impună.
Ei bine, în acel moment, un alt Soros (sau poate tot el) vor spune că nu se mai poate așa, că trebuie făcut ceva pentru securitate și vor impune legi dure care vor elimina cele mai multe dintre libertăţile pe care le avem.
Pentru că Noua Ordine Mondială înseamnă, de fapt, viitoarea dictatură globală. Una din care cu greu se va ieși. Dar pentru a intra în ea e nevoie de instabilitate, insecuritate maximă pentru ca PROSTUL MAJORITAR să ceară el însuși limitarea drepturilor, doar-doar o avea și el puţină liniște.
Fără îndoială că nu putem fi insensibili la drama adevăraţilor refugiaţi (20% dintre cei care au venit în Europa, în ultima lună), dar de aici păna la a ne asuma o colonizare arabă a Europei pentru că așa vor cei care au provocat criza umanitară, e o cale lungă care trebuie blocată încă de acum. Altfel, peste un an sau doi va fi prea târziu!
Daniel Roxin

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.