George Scripcaru o rupe total cu administratia publica, și-a dat demisia din...

George Scripcaru o rupe total cu administratia publica, și-a dat demisia din Consiliul Local!

1 92

George Scripcaru (destul de izolat printre consilieri), fost primar al municipiului Brasov, a anunțat luni dimineață că și-a înaintat demisia din Consiliul Local Brașov.
Iată ce a declarat fostul primar, după depunerea demisiei:
„Stabilisem anul trecut, de comun acord şi cu preşedintele interimar de la municipiu (al PNL Braşov – n.r.), Sebastian Rusu, şi la solicitarea colegilor noi validaţi în Consiliul Local, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență.
Consider că acum s-au împlinit cele câteva luni și s-au încheiat ca fost consilier municipal.
Rămân un simplu membru în acest partid și sper să reușească cei care sunt acum la nivelul deciziei atât politice, la nivelul partidului, cât și administratie, să împlinească proiectele municipiului care sunt într-o anumită fază de dezvoltare, pentru că are de câștigat întreg județul.
Să sperăm…”.

Doar unele zvonurile au fost infirmate
Este cunoscut faptul că în urmă cu câteva luni se vorbea in anumite cercuri de o posibilă „promovare” pe funcția de director general, într-o structură regională, ADR Centru (formată din județele: Brasov, Sibiu, Covasna, Harghita, Alba, Mureș). Actualul director, Simion Cretu (un liberal la numire), este foarte greu de scos din „scaun” (stă pe această funcție de peste 20 de ani), deși tentative au mai fost. fără rezultat. In altă ordine de idei este foarte greu de mutat sediul Agentiei (la formarea structurii sediul trebuia sa fie la Brașov) de la Alba oriunde în altă parte, de exemplu la… Sibiu.
Scripcaru a infirmat zvonurile privind o eventuală plecare la ADR Centru sau altă instituție de stat.
Gurile rele spun ca unele dosare penale aflate in diferite stadii (parchete, judecatorii, tribunale etc.) atârnă foarte greu și vor marca evoluțiile viitoare ale fostului primar.
George Scripcaru, dincolo de tot ce se spune despre el sau i se pune în cârcă, a fost primarul Brasovului cu cele mai multe realizări, politicianul care a reusit să facă față tuturor rechinilor ce mișună în apele tulburi ale politicii locale și județene și din instituțiile publice apartinătoare tuturor puterilor din stat.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.