Geoana postmotiune

Geoana postmotiune

0 179


Nu ma voi arunca in nu stiu ce studiu politic al situatiei in care s-a varat Geoana cu ocazia motiunii. Sunt altii care sa suceasca pe toate partile cum a dat drumul cascavalului la susurul vulpii basesciene.O sa ma rezum la un singur aspect.


Geoana este seful unui partid de stanga, social-democrat. Adica luptand pentru interesele celor multi si necajiti. Lasand la o parte faptul ca pesedistii de la conducerea partidului nu prea arata ei ca fiind din cei ce mananca o data pe zi, pe mine m-a cam deranjat mania din declaratia postmotiune a lui Mircica, el afirmand ca va incepe o lupta fara menajamente impotriva guvernului Tariceanu II, adica o opozitie totala.


Si ma intreb: omul asta este sanatos la mansarda ? Daca ne luam dupa aceasta declaratie, inseamna ca orice va zice si va face Tariceanu & Co., si aici ma refer la putinul bun de care va fi in stare, va intampina o apriga rezistenta din partea social-democratilor, care, fiind majoritari in parlament, vor bloca legi si hotarari, chiar daca acestea ar fi in folosul tarii. Asta reiese din declaratia manioasa a lui Mircea cel Ajuns pe Craca. Declaratie repetata pe n posturi de televiziune si radio.


Sper sa fi fost doar mania de moment a esecului, altfel, daca ajunge sub mangaieri basesciene, adio si-un praz verde.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.