Geoana pierde un aliat puternic la Brasov

Geoana pierde un aliat puternic la Brasov

0 58

PSDR sau, mai tarziu, PSD s-a remarcat inca de la revolutie prin abilitatea cu care castiga detasat alegerile in zonele rurale si cum isi castiga de partea sa electoratul pensionar. Totusi, aceste alegeri prezidentiale pot sa-i produca o surpriza neplacuta lui Mircea Geoana, pensionarii schimbandu-si favoritul.
Cel putin la Brasov este deja cunoscut faptul ca pensionarii vor vota „in corpore” cu Traian Basescu. Acest anunt a fost facut de catre Constantin Danescu, presedintele Partidului Popular al Protectiei Sociale (PPPC), fostul Partid al Pensionarilor. Acesta a anuntat ca a semnat un protocol de colaborare cu PD-L, prin care se angajeaza sa sprijine candidatura lui Traian Basescu pentru un nou mandat. Ineditul accord a fost semnat la nivel judetean de cei doi presedinti, Constantin Danescu (PPPS) si George Scripcaru (PD-L). „Asteptam sa identificam, cu ajutorul pensionarilor din PPPS, problemele pe care le au in teritoriu si apoi sa incercam sa le rezolvam la nivel judetean sau la nivel national, prin reprezentantii nostri. Totodata, noii nostri parteneri promit sa acorde tot sprijinul pentru candidatura lui Traian Basescu la un nou mandat“, a explicat, in presa brasoveana, presedintele PD-L, George Scripcaru.
Interesant de urmarit este si ce se va intampla atunci cand Ion Iliecu, acest guru al pensionarilor romani, va iesi pe post cerandu-le pensionarilor sa-l voteze pe Geoana. Cu siguranta, senioarele vor alege trandafirii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.