Geoana pierde Camera Superioara, Roberta isi ia apartament

Geoana pierde Camera Superioara, Roberta isi ia apartament

0 74

In toata incrancenarea pesedistilor de a i-o plati dizidentului de catifea parfumata Mircea Geoana, s-a gasit un personaj care sa aduca si ceva candoare in toata istoria debarcarii Prostanacului din varful Senatului. Nimeni altul decat Adrian Nastase, unul dintre strategii debarcarii, care inghitea oricum cu noduri orice iesire in public a lui Mircea Geoana. „Imparatul” sau „Insusi” cum era poreclit pe vremea cand era premier (nu se inventase inca titulatura Zeus – a spus-o chiar el) a picurat nitel infantilism mixat cu o doza mare de umor. Cica dupa mazilirea lui Geoana mizeaza pe gentlemen agreement-ul portocaliu, care ar trebui, in virtutea legilor cavalerismului politic, sa fie de acord cu rocada Geoana-Corlatean la sefia Senatului. Hait! Daca Geoana producea gogomania asta, nu s-ar fi mirat multa lume. Dar un rechin harsit inclusiv prin anticamera DNA-ului precum Nastase sa parieze in orb pe onestitatea oranj este proba de mare dizabilitate politica la varful PSD. Cand pedelistii primesc pe tava cel mai ravnit post din ierarhia statului, pentru ocuparea caruia ar fi initiat si un referendum, sa te-astepti sa-i apuce acum scrupule de regulament si buna intelegere cu dusmanul de casa si sa-l dea din mana fara sa-si puna in miscare masinaria de vot, trebuie sa fii putin dus. Chiar si la DNA.
Pedelimea n-o sa-si acorde nici macar timpul de a rade copios de poanta lui Nastase si vor trece la inscaunarea unui portocaliu, in modul cel mai democrat cu putinta. Asa ca lui Corlatean i se pregateste o glorie de presedinte al Senatului la fel de scurta ca mandatul de presedinte al Romaniei trait in 2008 pentru cateva ore euforice de Geoana pe treptele de la sediul partidului.
In umbra lui Mircea la Senat, PD-L va putea s-o instaleze bunaoara, in buna traditie oranj a cumulului de functii de stat, pe Roberta de la Camera. Care poate să-și ia acum apartament, doua camere, decomandat in acte dar foarte comandat ultracentral.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.