Geoana indeamna la lupta

Geoana indeamna la lupta

0 162

Amintindu-si pesemne, in drum spre Constanta, de eminescianul „Imparat si proletar” si combinandu-l cu „Internationala”, ca de aceea este de stanga, Geoana a strigat:
„Suficient cu umilinta in Coalitie, este momentul iesirii la lupta.”
Apoi, ajuns la destinatie, presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca atitudinea PD-L si a lui Traian Basescu in Coalitie este de neacceptat si ca a venit vremea iesirii la lupta.
„Ceea ce face Traian Basescu si modul in care se comporta PD-L-ul in aceasta coalitie a ajuns la un punct de neacceptat. Am acceptat, fara sa spunem prea mult, modul in care nu au respectat protocolul din prima zi a acestei coalitii. Modul in care au dirijat resursele exclusiv printre ministerele lor, modul cum din prima zi de coalitie nu s-a respectat protocolul pentru ca domnul Videanu sa-l puna pe domnul Mantog si sa ia controlul pe bussinessul energiei din zona Gorjului”, a afirmat liderul PSD.
Asa o fi, dar cine l-a pus sa inghita toate astea, vazand cu cine are de a face? Nu-i cunostea pe pedelisti? Nu le stia istoria, a lor si a presedintelui Basescu?

Geoana a sustinut ca aceasta atitudine nu va ramane fara raspuns.
„In conditiile in care, in mod deliberat, Traian Basescu provoaca o criza politica si incearca sa o puna in spatele PSD-ului, va spun de aici, de la Constanta, ca acest gen de atitudine nu poate sa ramana fara raspunsul nostru si ma bucur ca tot grupul ministerial, alaturi de conducerea executiva a partidului, au spus: pana aici, suficient cu umilinta, e momentul iesitului la lupta, nu exista compromis cu Traian Basescu. Nu exista cale de intors cu Traian Basescu, este o lupta in care exista un singur invingator”, a spus Geoana.
Ca trebuie sa fie lupta, de asta nu se indoieste nimeni, insa la cat de moale este Geoana, parca-l vad impartind armatei sale sabii de lemn. Si ma intreb, in context, de ce a asteptat atata vreme? De ce s-a combinat, in primul rand, cu gasca basesciana? Si de ce nu este voinic si in cusca leului si a pisoilor lui?

Presedintele PSD a mai declarat la Constanta ca alegerile prezidentiale din acest an sunt cele mai importante din ultimii 20 de ani si ca actuala criza economica a dat o lectie tuturor romanilor si ca a venit momentul ca „in timpul mandatului lui Geoana” sa „facem agricultura in tara asta”.
„Am invatat din aceasta criza ca nu putem sa crestem economia doar din specuilatii imobiliare, din credit cu buletinul si din import de produse agroalimentare, ca a venit clipa in timpul mandatului lui Geoana sa facem agricultura in tara aceasta, asa cum tara aceasta poate si trebuie sa faca”, a mai precizat acesta.
In orice caz, cu asemenea discurs, cam incoerent si cumva fortat, nu prea il vad pe Geoana mobilizand masele la lupta cu dintosii balauri pedelisti si cu tartorul lor, Traian Basescu. Parerea mea este ca Geoana ar trebui, atunci cand urmeaza sa tina un discurs, sa spuna ca are dureri de dinti si nu poate cuvanta, lasandu-l sa vorbeasca in locul sau pe Dragnea, Nastase sau chiar Vanghelie, care s-ar face mai putin de bacanie, in esenta si nu in exprimare, decat gingasul, in asemenea imprejurari, care este Mircea Geoana.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.