Geoana: In cinci Basescu nu a facut nimic

Geoana: In cinci Basescu nu a facut nimic

0 111

Seful PSD Mircea Geoana nu a ratat momentul de a face cateva puncte electorale inainte de Paste atacand dur ultimele prestatii ale presedintelui Basescu.
Liderul PSD l-a acuzat pe presedinte de „ingerinta politica nepermisa”, afirmand ca Basescu „s-a implicat in mod direct intr-o serie de dosare care se afla pe rolul instantelor si in atentia Justitiei romane”.
„Este anormal ca intr-un moment atat e delicat pentru Romania, cu o criza care ne apasa pe toti, cu responsabilitati pe care le avem, presedintele de fapt incearca sa deturneze atentia opiniei publice de la problemele severe pe care le avem ca societate si continua acelasi tip de circ mediatic si de acuze in toate directiile, evident pentru a-si proteja propriile vulnerabilitati”, a declarat Geoana.
„Revenirea (lui Basescu – n.r.) la tezele si temele din 2004 arata ca dupa cinci ani de mandat, domnul Basescu nu a facut practic nimic.
Astazi cinci milioane de romani au dosare in Justitie care asteapta rezolvarea. Suntem in continuare dezamagiti fata de performanta pe care actualul presedinte o are fata de societate si fata de romani”, a mai spus Geoana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.