Geoana il desfiinteaza pe Basescu

Geoana il desfiinteaza pe Basescu

0 101

Ce poate spune presedintele Senatului despre presedintele Romaniei: „…Traian Basescu este cel mai egoist politician, cel mai egoist presedinte din lumea intreaga. Traian Basescu nu a inteles ca vine scadenta pentru el. La un sprit este un om simpatic, dar nu mai este haios cu ciorbele lui reincalzite despre coruptie si dreptate”, a declarat Mircea Geoana in cadrul unei emisiuni TV.
Mircea Geoana l-a acuzat recent pe Traian Basescu ca este un „produs expirat”, in contextul in care echidistanta nerespectata de presedintele tarii a mucegait intr-un colt al palatului Cotroceni.
Liderul PSD a declarat, la întrunirea pensionarilor partidului, ca Traian Basescu este „un produs politic expirat” si „un accident al istoriei postdecembriste”, care trebuie sa plece din functia de sef al statului deoarece este un „pericol” pentru Romania.
Eu ma intreb cum de un politician cum se pretinde Geoana nu s-a prins pana acuma de necesitatea indepartarii lui Basescu de la conducerea tarii!
„‘Sa traiti bine!’ a ajuns o vorba de claca”, a subliniat Geoana, precizand ca „Traian Basescu este un produs politic expirat pentru ca nu a putut sa se achite de promisiunea facuta poporului”. Mai mult, liderul PSD a declarat ca Basescu este „in continuare presedintele doar al unui partid politic” el continuand sa mearga doar la intalnirile „propriului partid, pentru ca acolo nu-l injura nimeni”.
Asta cam asa si este. Si porcarul care paste turma de porci prinde, in haine si piele, mirosul acestora, iar daca se arata in lume, oamenii intorc capul stramband din nas.
Geoana si-a continuat atacurile la adresa lui Traian Basescu sustinand ca a ajuns sef al statului „dintr-un accident si trebuie sa plece ca un accident. In 2009 avem datoria sa castigam alegerile pentru ceea ce trebuie sa facem pentru inca 20 de ani. Nu ma simt impacat ca presedinte de partid si nu ma simt implinit pentru ca nu mi-am achitat datoria si nu am incercat la modul serios sa indreptam nedreptatea si acesta este mesajul politic pe care vi-l dau”, le-a mai precizat Geoana seniorilor PSD.
Un semnal de voinicie, un haulit haiducesc de lupta? Cam asa ceva vor sa fie cuvintele lui Geoana, care nu sunt departe de adevar.
Dar oare il vor tine pe seful social democratilor balamalele pana la capat?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.