Geoana critica discursul basescian

Geoana critica discursul basescian

0 55

Geoana afirma despre discursul lui Basescu: “Este un moment ratat pentru tara”. Si omul are deptate, chiar lasand la o parte disputa politica.
Presedintele PSD a criticat discursul prezidential al lui Traian Basescu. Mircea Geoana a declarat ca este un moment cu un gust amar, iar discursul acestuia a continut „aceleasi vorbe mari, aceleasi condamnari ale grupurilor de interese care sunt grupate in jurul anturajului domniei sale si a liderilor PD-L”.
Tacut pe tot timpul ceremoniei de investire a lui Traian Basescu din Parlament, presedintele PSD, Mircea Geoana, a iesit la atac imediat, pe holuri.
„Este o zi lipsita de stralucire si un moment ratat pentru tara. Romanii si-au dorit schimbarea. Ceea ce au obtinut este cam acelasi produs expirat. Ne indreptam spre o republica autoritara, dominata de grupuri de interese”, a declarat Geoana.
„Este evident un moment care are un gust amar si are un gust amar pentru majoritatea romanilor care ar fi dorit schimbarea in aceste alegeri prezidentiale, si pentru majoritatea care au votat schimbarea si de aceea atmosfera din Parlament a fost una foarte retinuta pentru ca din pacate domnul Basescu incepe un al doilea mandat bazat pe o mare, mare indoiala cu privire la corectitudinea obtinerii acestui mandat. Dincolo de asta, evident, multe cuvinte, cam aceeasi abordare ca la începutul primului mandat, de aceea pentru majoritatea romanilor cred ca este o zi lipsita de stralucire si cred un moment ratat pentru a avea o adevarata schimbare in aceasta tara”, a declarat Geoana.

Liderul PSD a apreciat ca Traian Basescu a folosit aceleasi vorbe mari, aceleasi condamnari ale grupurilor de interese care astazi sunt grupate in jurul anturajului domniei sale si a liderilor PD-L.
„Faptul ca adevarata proba a intentiilor reale ale domnului Basescu in al doilea mandat este guvernul Boc III, cu aceeasi ministri discreditati in pozitiile cheie legate de banul public ne arata de fapt ca ne indreptam catre o republica autoritara, dominata de grupuri de interese si dominata de lipsa de transparenta. Din punctul meu de vedere este un moment nefericit pentru Romania”, a mai comentat Geoana.

Eu as mai adauga: perfidia si minciuna sunt ca ulciorul si nu merg de prea multe ori la apa.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.