Geoana ar mai vrea, dar cine il lasa?

Geoana ar mai vrea, dar cine il lasa?

0 121

Probabil cel mai mare “gafeur” al istoriei post-decembriste (a se vedea reactia post-exit-poll), Mircea Geoana incearca sa-si reface moralul, prestanta si respectul politic dand interviuri “pre-electorale”. Cand spunem pre-electorale ne referim mai mult la alegerile pentru sefia PSD si mai putin pentru alegerile prezidentiale din 2014. Spunem acest lucru, desi marele perdant al alegerilor din 6 decembrie incearca sa convinga (si sa se convinga) ca ar mai avea vreo sansa in 2014.
Refuzand sa creada ca „plapanda” cariera lui politica s-a terminat in urma topaielior din 6 decembrie, Mircea Geoana afirma ca, cel mai probabil, va candida la alegerile prezidentiale din 2014 si ca va continua sa se identifice ca o alternativa la „regimul Basescu-Boc”. Totusi aceste vorbe vor ramane in van, deoarece inmpresia generala in politica romaneasca este ca deja “prostanacului” de la sefia PSD i se cauta un inlocuitor viabil. Marea intrebare care se iveste acum este cine va avea onoarea de a se lupta in 2014, din partea PSD, cu un politician “manevrat” de Putin din Romania, Traian Basescu. Daca Victor Ponta sau Sorin Oprescu (ajutat de un come-back spectaculos marca Mitrea) ar reprezenta variante viabile si chiar ar avea sanse mari de izbanda, PSD-ul condus din umbra de Marian “care este” Vanghelie, Hrebenciuc sau alti baroni ar putea propune Romaniei solutii care mai de care mai rusinoase care ar face din PSD un partid de duzina in tara noastra, alaturandu-l celorlalte partide care completeaza plutonul de “si altele” la alegeri.
Asa ca, desi se compara cu Ronald Reagan, Francois Mitterand sau Jacques Chirac, Mircea Geoana ar putea avea soarta politicienilor care, desi “s-au nascut talente, au murit sperante”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.