Geoana acuzat de PD-L ca ar furniza inregistrari regizate ?!

Geoana acuzat de PD-L ca ar furniza inregistrari regizate ?!

0 160

PDL il acuza pe Mircea Geoana ca furnizeaza mass-media inregistrari audio pe care le regizeaza in biroul sau, in timp ce PSD sustine ca lansarea in presa a unor discutii din interiorul acestui partid arata ca suspiciunile privind „anumite structuri ” subordonate sefului statului sunt justificate. PDL si PSD au transmis, miercuri, cate un comunicat, dupa ce presa a relatat despre o inregistrare, postata pe un site, care ar reproduce discutiile purtate de Mircea Geoana cu membrii PSD Maramures, intr-o intalnire de la sfarsitul lunii august.
Potrivit inregistrarii, Mircea Geoana sustine ca Traian Basescu „se prabuseste”, Crin Antonescu stagneaza in sondaje, iar Sorin Oprescu „nu este periculos”. „Mircea Geoana a depasit ultima limita a penibilului. Din disperare pentru ca, de luni de zile, toate sondajele de opinie il coteaza sub pragul electoral al partidului sau, Mircea Geoana a ajuns sa recurga la metode ridicole. Pentru a ramane atractiv in ochii mass-media, furnizeaza singur inregistrari audio pe care si le regizeaza in biroul sau”, se arata in comunicatul PDL, care nu mentioneaza la ce inregistrari se face referire.
Potrivit democrat-liberalilor, „se pare ca si staff-ul electoral al lui Mircea Geoana a intrat in panica in ultimul timp din moment ce intoxica presa, sistematic, cu asa-zise «strategii secrete» concepute pe colturi de mese”. „PDL nu poate decat sa-si exprime compasiunea fata de comportamentul ridicol al lui Mircea Geoana si al echipei sale”, conchide funbru comunicatul transmis de Biroul de presa al PDL.
La randul sau, Biroul de presa al PSD a transmis un comunicat, in care se arata ca social-democratii condamna „cu fermitate” modul in care se incearca deturnarea dezbaterii publice si atacarea PSD.
PSD face un apel catre intreg mediul politic din Romania, si in special catre presedintele Basescu, sa nu implice institutiile statului in campania electorala si sa isi exprime pozitiile „intr-o maniera transparenta si demna”. „De asemenea, facem un apel la toti cei care activeaza in institutiile de stat, mai ales in cele cu statut special, sa nu se lase ademeniti in jocuri politice, indiferent de numele si functia celui care cere astfel de lucruri”, adauga social-democratii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.