Generozitate la Balul „Deschide-ti inima!”

Generozitate la Balul „Deschide-ti inima!”

0 464
Artistii Operei, directori de companii puternice din Brasov si autoritati locale s-au intrecut in generozitate la Balul ,,Deschide-ti inima!” Evenimentul organizat de Sfantul Andrei de catre Fundatiile Kronospan si Spitalul de Copii, in colaborare cu Opera Brasov, a fost dedicat Spitalelor de Pediatrie Brasov si Sebes. Artistii Operei au scos la licitatie aria Brindisi din Traviata iar Consiliul Judetean a donat 10.000 de lei.
Organizatorii au pregatit de Sfantul Andrei pentru invitati un bal de basm cu printi si printese, cu solistii, corul, baletul si orchestra Operei Brasov.
Primarul Brasovului a participat la bal din postura de parinte.
Evenimentul a inclus si organizarea unei licitatii cu obiecte de arta. Tablourile au fost donate de artisti consacrati, care s-au bucurat sa ii ajute pe micuti.
Printre cei care si-au adjudecat operele de arta s-au numarat Alexandru Blemovici si Oana Bodea, directori de companii brasovene consacrate, sau presedintele Camerei de Comert si Industrie Nicolae Tucunel. Consiliul Judetean a donat 10.000 de lei pentru achizitionarea unui ecocardiograf destinat Spitalului de Pediatrie Brasov.
Unul din cele mai valoroase obiecte scoase la licitatie a fost un volum scris de Regele Mihai, cu autograf. Artistii operei Brasov au scos la licitartie aria Brindisi din Traviata de Verdi, pentru care s-a licitat cea mai mare suma – 4.000 de lei, adjudecata de Nicolae Tucunel.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.