GENERALUL MULTICOLOR, plus un cameleon!

GENERALUL MULTICOLOR, plus un cameleon!

0 499
Cand Preşedintele KWI a semnat  decretul de numire a lui Gabitza Oprea ca prim-ministru (deocamdata….interimar) nu stia până când Victor Ponta va putea să-şi reia umbletul fara …cadru metalic. Iniţial, surse oficiale susţineau că Iohannis nu l-ar fi acceptat pe loialistul… Oprea până când Ponta nu va trimite documente medicale care să ateste că nu este în stare să-şi exercite atribuţiile.(sic!} Ceea ce este o mare tampenie, dar fostul „dirig” de fizica stia el ca elevul trebuie sa vina cu scutirea si cu parintii la scoala….
Sau că era suficient ca Ponta să delege temporar atribuţiile sale unui membru al Guvernului, fără a fi nevoie de numirea unui premier interimar… Asa auzise el de la un consilier tembel, dar la Lege, scrie altfel !!

Cum prezidentul s-a dedulcit sa ...afle noutati  si de la „surse” , KWJ a aflat de la Agerpres, că Victor Ponta nu ar fi în imposibilitatea de a-şi exercita mandatul, ci doar „în imposibilitatea de a merge”… Si omul are dreptate, ca si el a condus Romania fara nechezol din „Baleare”, care… e tomnai in Vestul Mediteranei, nu colea la Istambul.
În consecinţă, preşedintele a anuntat suav ca va accepta un premier interimar doar dacă la Adminis­traţia Prezidenţială vor ajunge documente medicale oficiale care să ateste cu claritate că… Ponta nu-şi mai poate exercita atribuţiile. Adica cerea niste acte medicale suplimentare pe baza cărora să se ia o decizie atât de importantă. Vedeti D-voastra, obisnuit pe cand era diriginte cu tot felul de „scutiri”, KWJ credea ca va primi de la turci un „docoment” cu care sa-l poata inlocui… de tot si „cu acte legale” pe Pontac.

 In lipsa premierului, Johannis s-a întâlnit insa la Palatul Cotro­ceni cu Gabi Oprea… Gabriel-Oprea sus
Intrevederea, doar circa 30 de minute, dupa care Administraţia Prezidenţială a anunţat că s-a semnat „decretul de desemnare a domnului ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilității exer­citării atribuțiilor de prim-ministru de către domnul Victor-Viorel Ponta”
Nu este precizat daca… la schimb cu votul de acceptare in Parlament a „Strategiei nationale de Aparare si a unguientului MRU, un cameleon pe langa care adevaratul cameleon, EL ESTE !!”
Cu toate scenariile din ultimele zile, Guvernul  are deci si premier si un nou șef la SIE,dar cu pretentii  să semneze decizii importante  care nu sunt ale lui, ci ale premierul autosuspendat…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.