„Generalii sunt MIG-uri, tinerii piloți sunt F16”!

„Generalii sunt MIG-uri, tinerii piloți sunt F16”!

0 1122

„Domnii generali sunt generatia MIG-urilor, tinerii piloti apartin generatiilor F16”. Este declaratia ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, prezent la deschiderea anului universitar 2015 -2016 la Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda din Brasov

„Domnii generali sunt generatia MIG-urilor, tinerii piloti apartin generatiilor F16”. Este declaratia ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, prezent la deschiderea anului universitar 2015 -2016 la Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda din Brasov. Gazdele, a caror institutie a implinit 20 de ani de la infiintare, s-au pregatit intens pentru vizita ministrului, pe care l-au intampinat cu asfalt proaspat turnat azi-noapte.
Peste 5500 de tineri vor studia in noul an universitar in institutiile de invatamint superior militar din toata tara. La Academia Fortelor Aeriene Henri Coanda, care implineste 20 de ani de existenta, Mircea Dusa a vorbit despre viitorul aviatiei militare romane.dusa academie
Specializarile de la Brasov au atras multi tineri din tara care se pregatesc sa depuna juramantul.
Pe parcursul ceremoniei, 3 Mig-uri au brazdat cerul cu o viteza ametitoare iar pilotii aeroclubului Brasov au facut si ei spectacol.
Academia brasoveana a implinit anul acesta 20 de ani de la infiintare, ocazie cu care i-a fost conferita Emblema de Onoare a Armatei Romaniei, cu insemn de pace -in semn de apreciere si recunoastere a valorii in educatie.
Prestigioasa institutie de la Brasov a fost recompensata si pentru cresterea prestigiului Armatei Romaniei prin profesionalismul de care a dat dovada si modul exemplar in care personalul si-a indeplinit misiunile specifice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.