Gardianul: Elodia a fost ucisa, asta este concluzia Parchetului

Gardianul: Elodia a fost ucisa, asta este concluzia Parchetului

0 93


Cotidianul Gardianul a publicat concluziile Parchetului in privinta disparitiei Elodiei Ghinescu, concluzii pe care sustine ca le detine in exclusivitate.


Potrivit sursei citate, anchetatorii au stabilit ca avocata a a ucisa in noaptea de 29 spre 30 august, dupa orele 22 cand a transmis ultimul mesaj pe yahoo messenger. Dupa comiterea crimei, cadavrul Elodiei a fost transportat de catre Cioaca intr-un loc inca neidentificat.


In sprijinul concluziei vin noi probe. Au fost gasite urme de sange pe schimbatorul de viteze al masinii lui Cioaca, urme similare cu cele de pe tocul pistolului din torpedoul masinii si care au fost identificate ca apartinand Elodiei


Pentru completarea dosarului procurorii vor veni din nou la Brasov, pentru a lua o declaratie vecinilor lui Cioaca, familia Chetea, aflata in tara pentru petrecerea sarbatorilor. Ofelia si Sorin Chetea sunt cei care au transmis din Spania un mesaj potrivit caruia, in noaptea de 29 spre 30 au auzit zgomote ciudate dinspre apartamentul politistului.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.