Garda de Mediu ia la rost primariile

Garda de Mediu ia la rost primariile

0 166

In urma unor controale desfasurate de comisarii Garzii de Mediu Brasov pe importante trasee turistice din Brasov, au fost descoperite unele nereguli pentru care sunt vinovate primariile localitatilor respective, sustin comisarii.


Deficiente, precum multe gunoaie, lipsa mobilierului pentru turisti, cosuri de gunoi lipsa sau deteriorate, au fost gasite in urma conttroalelor.


Cele mai multe nereguli s-au gasit in Parcul National Bucegi, in zona cuprinsa intre localitatile Simon-Moeciu, dar si pe DN 73 A, intre Predeal-Paraul Rece-Rasnov si Rasnov-Tohanul Nou.


Comisarii au precizat ca vor propune amenzi drastice pentru primariile din Bran si Moeciu, unde au fost gasite foarte multe gunoaie lasate de turisti, dar si de viitura din martie.


Potrivit comisarilor, primariilor nu au nicio scuza, pentru ca au avut termen inca de la inceputul lunii aprilie sa inceapa amenajarea locurilor pentru turisti.


Reprezentantii Garzii de Mediu sfatuiesc primariile sa inceapa de urgenta amenajarea tuturor locurile pentru turisti, asa cum prevede legislatia in vigoare, mai ales ca a inceput sezonul iesirii la iarba verde.


Sambata, vor fi date publicitatii numarul sanctiunilor si cuantumul acestora.


?


Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.