Gara face Brasovul de rusine!

Gara face Brasovul de rusine!

0 395

Asta spun brasovenii si turistii nevoiti sa calatoreasca cu trenul. Neregulile au fost constatate si de inspectorii OPC la descinderea de astazi: gara nu dispune de o sala de asteptare adecvata, pe panourile de afisaj informatiile nu corespund cu cele de la casele de bilete iar la toalete se incaseza taxe chiar si pentru cei care detin bilete de calatorie

Asta spun brasovenii si turistii nevoiti sa calatoreasca cu trenul. Neregulile au fost constatate si de inspectorii OPC la descinderea de astazi: gara nu dispune de o sala de asteptare adecvata, pe panourile de afisaj informatiile nu corespund cu cele de la casele de bilete iar la toalete se incaseza taxe chiar si pentru cei care detin bilete de calatorie. In plus, gara e intesata de oameni ai strazii, care ii oripileaza pe putinii calatori care mai circula cu trenul.
Cei care sunt nevoiti sa astepte trenul in gara Brasov sunt dezgustati de ceea ce vad. Zeci de persoane fara adapost, majoritatea in stare avansata de ebrietate sau sub influenta drogurilor isi fac veacul in gara.
Desi administratorii garii sunt obligati sa asigure siguranta calatorilor, nimeni nu-i deranjeaza pe oamenii strazii.
Inspectorii OPC spun ca lista neregulilor in gara Brasov este mult mai mare.
Potrivit lui Sorin Susanu, comisar sef CRPC Brasov, exista semne de intrebare asupra corelarii datelor care sunt afisate pe panoul electronic cu informatiile de la ghiseu si cu informatiile din mediul online. Desi in urma cu cateva saptamani gara rusineadministratorul garii a fost amendat cu 5000 de lei pentru informatii incorecte si incomplete, deficientele nu au fost inca remediate.
La toaletele insalubre calatorii trebuie sa achite si o taxa de 1,5 lei, desi au bilet. Inspectorii OPC spun ca odata cu achizitionarea biletului de calatorie trebuie sa ti se permita si accesul la toaleta. In plus, doar uneori calatorii primesc si bonul fiscal.
Reprezentantii CFR nu au dorit sa comenteze situatia pana nu transmit procesul verbal intocmit de inspectorii OPC si compartimentului juridic.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.