Gara Brasov intra in Europa

Gara Brasov intra in Europa

0 159

Dupa ce bazarul insalubru din jural Garii Brasov a fost desfiintat, toata lumea se gandea ca Brasov va avea o gara demna de un stat european. Dar, asa cum se intampla mai tot timpul in Romania, praful in ochi si-a facut efectul si a facut ca gara sa ramana acelasi loc in care intri cu teama chiar si in timpul zilei.
Aceasta situatie este pe cale de a se schimba. Consiliul Local are de gand sa faca din Gara Brasov un loc sigur si care sa-i faca pe turisti sa se simta bine de la primul contact cu orasul nostru. Pentra ca acest lucru sa se realizeze s-a hotarat ca in Gara sa se infiinteze un post fix de politie, unde vor actiona structurile Politiei Comunitare, Politiei Municipiului Brasov si ale Politiei de Transporturi Brasov. Mai mult, consumul si comercializarea de alcool, dar si practicarea jocurilor de noroc au fost interzise cu desavarsire in incinta sau in imediata apropiere a Garii, fiind permise doar in locurile special amenajate.
Modernizarile continua cu amenajarea a patru peroane pentru transportul public si a altor 55 de locuri de asteptare a taxiurilor, pe trei benzi si una pentru circulatia acestora. Serviciul de transport marfuri in regim de taxi a fost imbunatatit prin construirea a cinci locuri de asteptare. Masinile de taxi vor avea acces doar dinspre parcarea centrului comercial, pozitionat in partea stanga a Garii. Soferii de taxi sunt obligati sa respecte indicatoarele privind accesul spre si dinspre statia de taxi si sa opreasca sau sa stationeze doar in statia de taxi.
O ultima masura importanta luata de catre edili este aceea de a ampla patru camere de supraveghere video, cu ajutorul carora vor fi monitorizate toate activitatile dimprejurul acesteia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.