Galeria Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale

Galeria Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale

0 169

În Braşov, oficial, există aproximativ 1500 de familii care au cel puţin un copil cu nevoi speciale, spune Csato Endre, preşedintele Asociaţiei „Albert şi Zâmbete” Braşov

Braşovul găzduieşte, în perioada 27-29 septembrie, cea de-a doua ediţie a Galeriei Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale. În Braşov, oficial, există aproximativ 1500 de familii care au cel puţin un copil cu nevoi speciale, spune Csato Endre, preşedintele Asociaţiei „Albert şi Zâmbete” Braşov.

Galeria Terapiilor pentru Copiii cu Nevoi Speciale aduce laolaltă specialiști în terapii pe tematici precum desen, activităţi cu cai sau câini, muzică, activități în apă sau patinaj, asociații sau fundații cu programe de recuperare pentru copiii cu nevoi speciale.

Programul detaliat este disponibil pe pagina de a Asocia‏iei Albert și Zâmbete. Noutatea acestui an o reprezintă organizarea unei zile întregi de conferințe și workshop-uri destinate terapeuților, educatorilor, învățătorilor, medicilor de familie și altor persoane implicate în procesul de educație, îngrijire, și dezvoltare a copiilor cu nevoi speciale.

Evenimentul este sprijinit și de Funda‏ia Comunitară Brașov, precum și de Consiliul Jude‏ean Bra؛ov.
Cu ocazia celei de-a doua ediții a evenimentului va fi lansat și site-ul www.galeriaterapiilor.ro, o platformă de resurse online cu terapii disponibile, informații utile pentru familiile aflate în astfel de situații și oportunități de finanțare a proiectelor de dezvoltare ale asociațiilor care au ca scop dezvoltarea și recuperarea copiilor cu nevoi speciale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.