Galceava in coalitie Valeriu Tabara: Nu e treaba UDMR ce se...

Galceava in coalitie
Valeriu Tabara: Nu e treaba UDMR ce se intampla in PDL

0 72

Ministrul Agriculturii, democrat-liberalul Valeriu Tabara, a declarat, sambata, ca UDMR nu a avut decat de castigat ramanand alaturi de PDL si a aratat ca „nu este treaba domnului Marko Bela ce se intampla in PDL”, respingand astfel criticile liderului UDMR, relateaza Mediafax.
„UDMR nu a avut decat de castigat ramanand alaturi de PDL si participand la reforma. Nu poti sa ai numai castiguri. Nu e treaba domnului Marko Bela ce se intampla in PDL, ci treaba dansului este UDMR si parteneriatul cu PDL si are responsabilitatea unui moment de guvernare nu numai acum alaturi de PDL, ci si pentru situatiile privind guvernarile pe care UDMR le-a avut alaturi de PSD si PNL”, a precizat Valeriu Tabara, deputat PDL si vicepresedinte al organizatiei Timis.
Tabara a apreciat ca „domnul Marko Bela greseste” in aprecierile la adresa PDL si a aratat ca ii garanteaza lui Marko Bela ca PDL este „extrem de bine organizat si asezat”.
Ministrul Agriculturii a mai spus ca PDL si-a asumat o mare responsabilitate intr-un moment teribil de greu si anume responsabilitatea reformelor.
Valeriu Tabara a mai precizat ca el colaboreaza bine cu reprezentantii UDMR. „Sper sa construim, nu sa mergem in jocuri politice”, a mentionat ministrul Agriculturii.
Presedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat, sambata, la Consiliul Reprezentantilor Unionali (CRU) de la Targu Mures, ca Uniunea nu este in situatia sa spuna ca trece in opozitie, dar se poate ajunge la asa ceva „chiar in timp scurt”, intrucat partenerii de coalitie sunt „in deriva”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.