Gala de Craciun la Opera Brasov

Gala de Craciun la Opera Brasov

0 101

Opera Brasov a pregatit si in acest an o surpriza brasovenilor cu ocazia Craciunului si a Anului Nou. Gala de Craciun a ajuns anul acesta la editia cu numarul opt si va avea loc pe data de 20 decembrie, de la orele 19.00, la Sala Sporturilor din Brasov. Colinde, balet clasic si modern, muzica gospel sunt doar cateva din suprizele cu care Opera Brasov va asteapta la Gala de Craciun 2008: „Craciunul Meu”. Marea supriza a acestei editii este soprana Felicia Filip, care a sustinut recent un concert extraordinar la Venetia, acompaniata de Orchestra Operei de Stat din Brasov, sub bagheta dirijorului Ciprian Teodorascu.


Printre invita?i se num?ra actri?a Oana Pellea, actorul George Mih?i??, Cristian Pomohaci, tenorul Alfredo Pascu de la Teatrul de Opereta din Bucuresti, Vlad Mirita, Bianca Fota si Valentin Stoica (primi balerini ai Operei Nationale), formatia Timpuri Noi, Vasile Chisiu (Opera Nationala Bucuresti), Corul de copii „Unison”, Adela Oana, Georgia Gulea (nai) precum si solistii, corul, baletul si orchestra Operei Brasov. Dirijor: Traian Ichim. Regia si prezentarea: Cristian Mihailescu.


Bilete se vand la sediul Operei din Strada Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419360 si la Agentia Operei din strada G. Baritiu nr. 20, tel. 0268-471889.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.