Gala de caritate Rotary, de 1 iunie

Gala de caritate Rotary, de 1 iunie

0 204

Gala de caritate din 2007, eveniment annual organizat de Clubului „Rotary”, va avea loc in aceasta seara, de 1 iunie. Data nu a fost aleasa intamplator, banii colectati prin licitatiile vor fi folositi pentru acordarea de burse elevilor premianti, ce provin din familii cu situatie financiara precara. Gala a ajuns la a 10-a editie, si se va desfasura sub sloganul „Fii de 10”. Ultimele doua editii au avut rezultate nete spectaculoase: 30.000 de euro in 2005, pentru echipamente oferite Spitalului de Copii Brasov, si 60.000 de euro in 2006, pentru pachete cu alimente oferite varstnicilor cu venituri mici.


La Gala au fost invitati in jur de 200 de oaspeti, printre care celebritati, oficialitati, personalitati din diferite domenii, oameni de afaceri, membri ai clubului Rotary.


Se vor scoate la licitatie, in beneficiul copiilor, obiecte personale donate de celebritati, cu valoare de simbol sau de colectie. Printre piesele pentru care se poate licita se numara: un tablou de arta moderna, oferit de printesa Briana Caragea, o pagae cu autograf, oferita de Ivan Patzaichin, un vas de portelan romanesc cu blazonul familiei regale, oferit de Principesa Margareta si Principele Radu Duda si singura poezie scrisa de Amza Pellea, la nasterea fiicei sale, actrita Oana Pellea. Vedeta TV Mihaela Tatu, impreuna cu Horia Brenciu vor fi prezentatorii acestei editii a galei.


M.O.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.