Gala de Caritate Rotary Club Brasov

Gala de Caritate Rotary Club Brasov

0 217

Evenimentul anual de caritate al Clubului Rotary Brasov va avea loc anul acesta in data de 1 iunie si isi propune colectarea de fonduri prin care se vor putea oferi burse lunare copiilor brasoveni din clasele V-VIII cu rezultate remarcabile la scoala si o situatie materiala precara acasa, scopul evenimentului fiind acela de a recompensa si incuraja tinerii spre performanta si studiu.


?


Peste 200 de invitati


Anul acesta, Gala de Caritate Rotary Club Brasov se va desfasura la Cercul Militar Brasov, Sala Coloanelor. Organizatorii asteapta peste 200 de invitati: oameni de afaceri, artisti si sportivi de top, pentru care au pregatit o seara memorabila, intr-o locatie eleganta, un meniu de cinci stele, precum si un program special. In acest an, gazdele evenimentului vor fi Mihaela Tatu si Horia Brenciu, vedete de televiziune nascute la Brasov.


In cadrul manifestarii, va fi organizata o licitatie la care vor fi vandute obiecte personale donate de celebritati, obiecte de arta valoroase si articole de colectie.


?


60.000 de euro intr-o singura seara


Editia de anul trecut a fost un real succes, intr-o singura seara fiind adunata suma de 60.000 de euro, bani care au venit in ajutorul a 300 de batrani cu pensii foarte mici si care primesc lunar pachete cu alimente de baza: faina, zahar, ulei, orez, malai, margarina, branza, carne de pui si dulciuri. Gala de caritate 2007 este dedicata copiilor, iar banii stransi le vor permite unor copii de exceptie sa invete in liniste.


Pretul unei invitatii este de 700 RON/persoana.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.