Gafa PENIBILA a Gabrielei Firea!

Gafa PENIBILA a Gabrielei Firea!

0 315

Vrea sa atraga electorat de DREAPTA, dar il confunda pe Coposu cu Ratiu

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, aflata in campanie… pre-electorala pentru Primaria Capitalei, a facut o gafa jenanta in timpul unei emisiuni televizate.
Pentru a atrage electorat de dreapta, Firea s-a gandit sa ofere un citat din Corneliu Coposu. Insa citatul, foarte cunoscut de altfel, apartine unui alt fost lider taranist, Ion Ratiu.

12410546_10207479358734654_3124205683465731048_n

Am observat ca spre deosebire de fostii presedinti, domnul Traian Basescu este activ si cat se poate de vocal. Nu pot sa afirm ca vad cu ochi buni, dar nu pot avea ceva cu cetatenii care cred ca acest om mai are ceva de spus.
Cum spunea Corneliu Coposu, ma voi bate pana la ultima energie pentru dreptul tau de a nu fi de acord cu mine. Suntem intr-o procedura de mediere”,
a declarat Firea la Antena 3, comentand posibilitatea ca si Traian Basescu sa intre in cursa electorala pentru Primarie.
Procedura de mediere cu cea mai trista figura politica din istoria romaneasca pare a fi o sursa ce este siva fi exploata in viitoarea campanie pentru alegerile locale.

Citatul corect care apartine lui Ion Ratiu, este:

„Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de acord cu mine!“

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.