Gabriel Cotabiţă VA FI DECONECTAT DE LA APARATE!!

Gabriel Cotabiţă VA FI DECONECTAT DE LA APARATE!!

0 462

Gabriel Cotabiţă va fi deconectat de la aparate de către medici, pentru a se vedea dacă poate respira singur, după cum anunţă rtv.net. Amintim că artistul este conectat la aparate, în comă indusă medicamentos.

Potrivit mediafax.ro, există suspiciuni că s-ar fi produs leziuni cerebrale, investigaţiile fiind continuate de o echipă medicală pluridisciplinară de la Spitalul Floreasca, unde cântăreţul este internat la terapie intensivă.

Pe de altă parte, Aela Cotabiţă, una dintre fiicele lui Gabriel Cotabiţă, a declarat că artistul beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară şi le-a mulţumit medicilor pentru profesionalism, precizând că în cursul acestei zile echipa medicală va oferi informaţii despre starea tatălui său.

Mulţumim din inimă tuturor celor care ne trimit gânduri bune şi vor continua să facă acest lucru şi să ne fie alături. În acest moment, tatăl nostru beneficiază de toată îngrijirea medicală necesară şi mulţumim pe această cale echipei Spitalului Floreasca pentru dedicaţia şi profesionalismul de care dau dovadă. Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declaraţii, le vom face. După cum bine ştiţi, tata este o persoană demnă şi discretă, atât în ce priveşte viaţa lui personală, cât şi în apariţiile publice.’

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.