Gabi Tamaș rămâne în arestul din Israel

Gabi Tamaș rămâne în arestul din Israel

0 84

Continuă telenovela legată de fundașul român Gabriel Tamaş. El a fost prins băut la volan, rulând în Israel, la bordul unei limuzine cu 205 km/h fără să deţină un permis de conducere valabil. De marţi, Tamaș este după gratii, iar duminică a primit o nouă veste proastă: deşi se credea că va fi eliberat, judecătorul îl mai ţine în spatele gratiilor cel puţin până luni la ora 19:00. Tamaş a fost audiat în jurul orei 13:00 şi, când toată lumea se aștepta ca Tamaș să fie lăsat să plece, procurorii din Petah Tikva au considerat că acesta ar fi un pericol pentru societate, motiv pentru care Tamaș va rămâne în arest, în ciuda eforturilor depuse de avocaţii săi pentru a obţine eliberarea.

Tamaş, care a fost susţinut şi de câteva zeci de fani ai lui Hapoel Haifa, în faţa judecătorului, dar cuvintele nu au impresionat, românul rămânând pentru a şaptea zi în arestul poliţiei din Petah Tikva.
De-a lungul timpului, Gabriel Tamaş a avut numeroase escapade bahice, inlcusiv atunci când era convocat la echipa naţională. De fiecare dată, a driblat legea. S-ar putea ca acum să fie altfel…

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.