G4S – centru de procesare la Brasov

G4S – centru de procesare la Brasov

0 109

Luna aceasta la Brasov a fost inaugurat noul Centru de Procesare G4S. La ceremonia de deschidere, care a avut loc la 16.10.2009, au fost prezenti Directorul General, Alice Tirsea, Directorul Executiv al diviziei de cash G4S, Octavian Marza, si Directorul Regional Brasov al diviziei de cash G4S, Ana Pripina, alaturi de acestia fiind prezenti si reprezentanti ai autoritatilor locale dar si clientilor companiei din Bucuresti si Brasov.
Pentru acest proiect au fost stransi aproximativ 2.600.000 lei, suma care a fost investita in zece luni de amenajari la noul Centru de Procesare. In urma acestor investitii, cladirea dispune de o suprafata mai mare ce permite marirea capacitatii de procesare numerar, conditii mai bune de munca pentru angajati G4S, un grad mai ridicat de securitate si, nu in ultimul rand, cresterea standardului de calitate a serviciilor oferite clientilor.
„Modernizarea Centrului de Procesare din Brasov reprezinta un pas important din planul nostru de dezvoltare. Daca la inceputul verii am inaugurat centrul de Procesare din Craiova, in cel mai scurt timp urmeaza sa deschidem Centre de Procesare la Timisoara si Iasi“ a spus in presa brasoveana Alice Tirsea, Director General G4S.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.