Fuziune sau fisiune?

Fuziune sau fisiune?

0 177

?


?


Probabil ca sunt mai greu de cap, dar nu pot nicicum intelege de ce vor unii sa duca rata la dentist in loc sa o lase sa se balaceasca in apele ei. Cam asa arata noul traznet basescian, cu bretonul privirii stolojenesti si experienta nepoetica a lui Blaga. Iar Boc ramane sa fac niste cafele.


Circul se dovedeste de toata minunea, cu talpi de lemn pe pardoseala cotrocenista, ca sa-l anunte pe amiralul lui Peste de marele eveniment. De parca am fi chiar atat de tampiti incat sa nu stim cine este nasul acestui mariaj de convenienta. De-a lungul timpurilor s-au mai vazut mariaje de convenienta, insa acelea aveau aspectul argintilor, nu al nucii in perete.


Si credeti ca Basescu vrea sa salveze o nava? cu gauri inca de la lansare? Pe naiba ! Basescu se afla acuma intr-o gaura din stratul de ozon si l-a ciupit prea tare soarele. Si astfel uita de cresterea si, mai ales, descresterea oricarui imperiu, real sau visat. Degeaba se zbuciuma papagalul din el, caci i-a cazut coada si nu sunt prea multi fraierii care sa vina cu pene de rezerva in cioc spre reambalare.


Iar voci din ambele aripi ce se vor intrupa in vulturul prognozat spre culmi nemaiintalnite, vorbesc deja de nepotrivire de caracter. Caci ce legatura ideologica poate exista intre doctrina unor liberali de boschet cu cea a unor democrati de dreapta (?!), cu punga de aurolac la brau?


Frunzaverde – parca ar fi un nume predestinate – defineste bine momentul: melanj penibil ideologic.


Eu unul nu vad ca acest conglomerate amorf sa reziste prea mult, daramite sa fie si puternic.


?


Si jurnalul de bord basescian va mai consemna un fiasco.


?


Dan Bota?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.