Fuziune PNL-PC poate deveni posibila!

Fuziune PNL-PC poate deveni posibila!

0 113

Senatorul PNL, Teodor Melescanu, sustine ca este posibil, ca in viitor, sa se realizeze o fuziune intre liberali si conservatori, fiind de parere ca Alianta de Centru Dreapta este un prim pas in aceasta directie.
Intr-un inteviu acordat Agerpres, la implinirea a 70 de ani, Teodor Melescanu spune ca un argument in plus este si faptul ca, la nivelul Parlamentului European, PNL si PC fac parte din aceeasi familie politica europeana.
„Din punctul meu de vedere, da, mai ales ca PC, la nivelul Parlamentului European, este prezent impreuna cu noi in ALDE. Din acest punct de vedere, cred ca ar fi o evolutie fireasca, normala. Insusi faptul ca am creat Alianta de Centru Dreapta cu PC dovedeste acest lucru. Nu as merge mai departe, dar cred ca este unul dintre partenerii care ar putea foarte bine sa se regaseasca in interiorul PNL. Nu stim cum vor fi evolutiile in viitor” a comentat liderul PNL.
Senatorul liberal a precizat ca aceasta constructie intre liberali si conservatori a fost necesara si pentru ca PNL sa poate discuta ulterior, despre colaborarea cu PSD, in conditii de paritate.
Afinitatile de ordin ideologic si cele care privesc strategia noastra electorala sunt argumente care ar trebui sa fie luate in considerare, mai sustine Teodor Melescanu in interviu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.