Futsal : Colţea Braşov, în sferturile Cupei României

Futsal : Colţea Braşov, în sferturile Cupei României

0 519

Colțea 1920, va juca în sferturile de finală ale Cupei României împotriva formației de primă ligă, CSMS Iași. Băieții de la Colțea au un an 2016 de vis, în care sunt neînvinși în toate competițiile și își doresc să producă o nouă surpriză și să acceadă în semifinalele cupei. Chiar dacă vor juca în fața unui adversar mult mai bine cotat, CSMS Iaşi, din prima ligă, Pușcașu și compania vor să continue seria excelentă din acest an și să rămână invincibili și după jocul de miercuri (ora 18.00). Tehnicianul trupei de sub Tâmpa, Radu Burciu și jucătorii Ionuț Pîrvu și Cristian Pușcașu au prefațat întâlnirea cu CSMS Iași.

O să avem un joc foarte greu. Echipa Iașiului este una foarte bună, care a produs câteva surprize și în prima ligă. Este o echipă care aleargă, o echipă căreia îi place să facă pressing și vom avea un meci dificil. Au pe bancă un tehnician valoros care a condus naționala României de futsal la Campionatul European. Noi încercăm să-i surprindem. Am lucrat câteva scheme la antrenament însă cel mai important este ca băieții să se dăruiască, să joace cu ambiție și atunci cred că putem învinge. Pe jucători i-am simțit încântați și motivați. Venim după rezultate foarte bune și vrem să continuăm pe aceași linie”, a spus antrenorul echipi, Radu Burciu.

Noi când am început nu ne gândeam că vom ajunge aici. Totul a început ca o joacă și ușor ușor s-a transformat în ceva foarte serios. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte dificil, dar eu am încredere în băieți sunt convins că ne vom mobiliza și cred în calificare. Jucăm acasă în fața propriilor suporteri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare și vrem să le oferim o nouă seară frumoasă. Pentru Colțea, pentru Brașov, o calificare în semifinale ar însemna ceva extraordinar”, a spus veteranul formației Colțea 1920 Brașov, Ionuț Pîrvu.

Este o provocare pentru toți. Am avut un început foarte bun de an, suntem neînvinși și așa cum se spune în fotbal, victoriile aduc victorii și sper să o ținem tot așa. Totul ține de atitudine și de determinare. Dacă vom avea atitudinea corectă și vom fi determinați, cu sprijinul publicului, sper să reușim să ne calificăm în semifinale. Eu cred foarte mult în această calificare și din punctul meu de vedere nu ar fi o surpriză dacă vom elimina Iașiul”, a declarat jucătorul Cristian Pușcașu.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.