Furtuna devastatoare in America de Sud

Furtuna devastatoare in America de Sud

0 156

O furtuna puternica si care a declansat o tornada si scurgeri de noroi in Argentina si in sudul Braziliei, s-a soldat cu cel putin 16 morti – pana in prezent – si zeci de raniti.
Numeroase locuinte au fost distruse sau acoperite de noroiul versantelor care au luat-o la vale. Vantul puternic a pus capac nenorocirilor, smulgand arbori din radacini si rasturnand masini, acoperisuri si alte obiecte mari unele peste altele. La toate acestea s-au adaugat masele enorme de apa care au rupt totul in cale.
Potrivit autoritatilor, serviciile de interventie cauta in prezent cativa copii care sunt blocati sub ruinele unei scoli care s-a prabusit, precum si alti eventuali supravietuitori.
Se asteapta ca furtuna si ploile sa se opreasca pentru a se putea estima pagubele materiale si pierderile de vieti omenesti la adevarata lor valoare.
Oricum, ceea ce s-a putut transmite de la fata locului este un fleac fata de ce s-a abatut, cu adevarat, peste bietii oameni din acea zona. Sunt imagini de groaza, cum ar fi iesirea din noroiul care i-a acoperit, a unui om si a unui caine.
Cine stie cati nu or fi murit in asemenea conditii!
Asteptam alte date, mai complete, de la autoritati.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.