Furt de agent termic pe Strada Soarelui

Furt de agent termic pe Strada Soarelui

0 65

Locatarii unui bloc turn au improvizat o instalatie care le furniza caldura mai multa pe bani mai putini, in dauna blocurilor vecine. Apa calda cu care isi incalzeau caloriferele nu se mai intoarcea in centrala, asa cum era normal, ci ajungea direct in canalizare. Politia a demarat o ancheta, dupa ce societatea Tetkron a depus o plangere penala.
Reprezentantii societatii Tetkron au sesizat neregula atunci cand au observat ca, la blocul respectiv, se inregistrau mari pierderi de agent termic – in jur de 33 de metri cubi. Pe langa pierderile inregistrate de societatea furnizoare de agent termic, si locatarii celorlalte 4 blocuri cu 10 etaje din cvartal au avut de suferit in urma gaselnitei paguboase. Centrala respectiva alimenteaza 389 de apartamente, insa cele care erau alimentate de instalatia improvizata primeau mai multa caldura, pe bani mai putini.Tetkron a facut plangere si la politie pentru a da de urma hotilor de agent termic.
Instalatia improvizata a fost descoperita in urma unei monitarizari efectuate in ultimele doua saptamani. Societatea Tetkron monitorizeaza toate centralele care furnizeaza agent termic. Centralele sunt automatizate si contorizate, iar reprezentantii societatii Tetkron intervin si controleaza toate cazurile de pierderi de agent termic.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.