Fundaşul Leko aduce un punct ,,stegarilor”, în ultimul minut

Fundaşul Leko aduce un punct ,,stegarilor”, în ultimul minut

0 619
Etapa a 24-a a Ligii I de fotbal a fost cu noroc pentru FC Braşov, care a obţinut maximum posibil, în condiţiile desfăşurării ostilităţilor din meciul cu Concrodia Chiajna, în deplasare. Partida a început prost pentru ,,stegari”, înghesuiţi în propria jumătate de teren şi cu rare zvâcniri în atac, aşa cum s-a întâmplat la marea ocazie a lui L.Ganea, care a irosit oportuitatea deschiderii scorului.
Şi când unii ratează, alţii marchează. În min. 25, Bucurică a prins un şut de senzaţie de la distanţă şi l-a ,,executat” pe Iacob (1-0). A fost un gol anunţat de ofensiva gazdelor, care i-a luat prin surprindere pe ,,stegari”, incapabili să facă faţă iureşului. Dealtfel, în formula de start a echipei braşovene, au făcut parte trei fundaşi centrali, ceea ce a dezvăluit planul tactic a echipei lui Lokica.
După deschiderea scorului, Concordia s-a străduit în continuare, însă FC Braşov s-a apărat cu îndârjire. La capitolul ofensivă, s-a remarcat aceeaşi ineficacitate a ,,stegarilor”, care nu au reuşit să mai ameninţe poarta adversă. În repriza secundă, gazdele au făcut un pas înapoi, dar jocul a rămas încâlcit, fară prea multe situaţii de gol. Atunci când nimeni nu se mai aştepta, a picat golul egalizator : era min.90, când fundaşul central Leko, căzut în careu, reia dintr-o poziţie dificilă, în plasă, înscriind un gol rar văzut (1-1).
Cum până la final mai era puţin, FC Braşov a obţinut un punct de aur, în tentativa de salvare de la retrogradare. Mai trebuie spus că înaintea înscrierii golului egalizator, antrenorul Concordiei, Marius Şumudică, a fost trimis în tribună, el fiind astfel recidivist!
FC Brasov: Iacob – Matei, Novakovic, Leko, Goian, Cristi Ganea (Novak) – Aganovic, Zlomislic, Juric- M. Constantinescu (Moraru), Liviu Ganea (Ţâră)
FC Braşov are acum 28 de puncte şi va juca în Săptămâna Mare două meciuri cheie, ambele pe teren propriu : cu Ceahlăul Piatra Neamţ (joi, 17 aprilie, ora 17,00) şi cu FC Botoşani (duminică, 12 aprilie, ora17,00).
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.