Fundașul canadian Garrett Clarke revine la Corona Brașov

Fundașul canadian Garrett Clarke revine la Corona Brașov

0 219

Talentatul hocheist a evoluat sub Tâmpa pe finalul sezonului 2016-2017 și i-a impresionat pe fani şi pe oficialii clubului, chiar dacă a avut probleme cu eliminările

Talentatul hocheist a evoluat sub Tâmpa pe finalul sezonului 2016-2017 și i-a impresionat pe fani şi pe oficialii clubului. Chiar dacă a avut probleme cu eliminările, Clarke a adus un mare plus în defensiva „lupilor” în perioada în care a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”.

Readucerea lui Clarke la Brașov s-a produs în urma unor discuții îndelungi dintre conducerea clubului şi antrenorul Greg Lindqvist, în cursul cărora au fost puse în balanță plusurile și minusurile lui ca jucător. A contat că este bine clădit fizic și că poate juca la corp.

Contractul semnat cu gruparea braşoveană conţine câteva clauze care îl vor face să-și limiteze ieșirile necontrolate, spun oficialii Coronei, care mizează pe experienţa şi priza la publicul brașovean pe care o are Clarke.

Nu este singurul transfer anunţat de Corona – sub Tâmpa va ajunge şi danezul Henrik Nielsen, un atacant de 23 de ani, care în sezonul trecut a evoluat la Odense Bulldogs, în prima ligă daneză. Prin aducerea lui Clarke şi Nielsen, lotul de stranieri al Coronei a ajuns la şapte.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.