Fulbright Romania acorda burse in SUA pentru studentii romani

Fulbright Romania acorda burse in SUA pentru studentii romani

0 94

Studentii care vor sa aplice pentru o bursa la o uninversitate de prestigiu din strainatate au acum sansa de a obtine una dintre cele mai importante burse oferite romanilor incadrati in sistemul de invatamant romanesc.
Fulbright Romania anunta deschiderea competitiei International Fulbright Science and Technology Award 2010, prin care se acorda studentilor, absolventilor si masteranzilor romani de la universitati de stat si private burse doctorale in domeniul ingineriei, tehnologiei si stiintelor exacte, la universitati de elita din Statele Unite ale Americii.
Bursa vizeaza discipline precum: Aeronautica, Astronomie, Agronomie, Astronomie si Stiinte planetare, Biologie, Inginerie biomedicala, Chimie, Automatizari si Calculatoare, Inginerie electrica, Chimie industriala, Constructii, Inginerie mecanica, Oceanografie, Petrol si Gaze, Stiintele mediului, Geologie, Stiinta informationala si a sistemelor, Stiinta materialelor, Matematica, Neurologie, Stiinte cognitive, Sanatate publica (cu focalizare pe cercetare teoretica) si Fizica .
Durata bursei este de 3 ani (incepand cu august 2011), iar data limita de inscriere este 25 aprilie 2010.
Candidatii trebuie sa aiba cetatenie romana, diploma de licenta inainte de 1 august 2011 si fluenta in limba engleza.
Pentru inscrierea in concurs toti candidatii trebuie sa depuna un formular online care poate fi accesat onlinehttps://apply.embark.com/student/fulbright/international, insotit de diploma de licenta sau adeverinta de la facultate, foi matricole, impreuna cu traducerile acestora si scrisori de recomandare.
Mai multe informatii se gasesc pe site-ul www.fulbright.ro.
Programul Fulbright este cel mai important program de schimburi culturale, stiintifice si educationale desfasurat de Statele Unite ale Americii in intreaga lume.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.