Frictiuni subterane in PSD

Frictiuni subterane in PSD

0 122


Deputatul Teodor Nitulescu, fost membru PSD, semnatatr al scrisorii de sustinere a presedintelui Traian Basescu si recent inscris in Partidul Conservator si-a motivat optiunea de a parasi Partidul Social Democrat. Potrivit lui Nitulescu in interiorul Partidului Social Democrat sunt “frictiuni extrem de serioase”, care nu sunt vizibile din exterior, ci sunt stiute doar?”la nivelul subteranului”.


„In PSD sunt niste frictiuni extrem de serioase. La nivelul presei nu sunt vazute, dar noi le stim la nivelul subteranului si sigur ca o parte din cei care nu erau doriti in PSD erau marginalizati si usor, usor se incerca excluderea lor, pana la a fi eliminati din partid. Asta e o metoda in PSD”, a spus Nitulescu citat de Amos News.


Referitor la semnarea scrisorii de sustinere a Presedintelui Basescu, in conflict cu pozitia sa actuala de membru PC, deputatul a afirmat ca s-a folosit de imprejurare pentru a-si facilita plecarea din PSD, unde se simtea marginalizat de actuala conducere a partidului.


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.