FRH a stabilit data rejucarii partidei Steaua-Dinamo

FRH a stabilit data rejucarii partidei Steaua-Dinamo

0 165

Comitetul director al FR de Handbal a aprobat ca jocul dintre formatiile Dinamo Baumit Bucuresti si Steaua MFA Bucuresti sa se dispute in data de 28 martie 2007, ora 17,00, fiind arbitrat de acelasi cuplu de arbitri (Plesa Toma/Pripas Octavian), la joc avand drept de participare aceiasi jucatori inscrisi in Raportul de joc intocmit in 3 martie.

In urma incidentelor din 3 februarie, care au dus la nedisputarea jocului Dinamo Baumit – Steaua MFA din Liga Nationala de handbal, FRH a transmis urmatorul comunicat catre cluburile din Liga nationala:
„Fata de accentuarea alarmanta a violentei pe arenele sportive, care au percutat din pacate in handbalul romanesc, Federatia Romana de Handbal decide:
La competi?iile nationale oficiale accesul spectatorilor se va face pe baza biletelor de intrare si a tichetelor de loc. Invitatii echipei gazda sau suporterii echipei vizitatoare vor fi dirijati intr-o zona a tribunei ce va fi protejata de jandarmerie. In acest sens, clubul organizator va prezenta jandarmeriei (sau organului de ordine si protectie cu care se afla sub contract) tabelul nominal cu persoanele care sunt invitate, precum si zona din tribuna in care vor sta.
La inceputul partidei se va citi de catre crainicul salii mesajul Federatiei Europene de Handbal privind apelul la fair play, iar pe durata desfasurarii jocului se va apela publicul de cate ori este nevoie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.