Fratii Denes au castigat din nou Cursa trasnitilor

Fratii Denes au castigat din nou Cursa trasnitilor

0 93
Fratii trasniti Denes s-au ales si ei cu ceva din separatia bunurilor intre vedete. Cei doi au castigat Cursa trasnitilor cu o sanie inspirata din divorturile intre diverse cupluri celebre din ultimul an. Banii obtinuti din taxa de inscriere vor permite unor elevi sa invete sa acorde primul ajutor.
Partia Bradul a gazduit in weekend a 10-a editie a Cursei trasnitilor, la care s-au inscris anul acesta 7 echipaje. Banii stransi in urma competitiei vor ajunge la o clasa de elevi care vor invata sa acorde primul ajutor dar organizatorii promiteau premii si pentru castigatorii primelor trei locuri chiar inainte de startul cursei.
Cele mai inventive si ciudate sanii s-au aliniat sambata seara la linia de start, de unde au alunecat pe rand la vale, spre deliciul spectatorilor veniti sa-i vada. 
Castigatorii de anul acesta sunt doi brasoveni care s-au inspirat din celebrele divorturi ale vedetelor autohtone. Sania pe care au coborat a reprezentat o casa in care toate obiectele au fost taiate in doua:  ceas, televizor furculita, frigider, chiar si papagalul din colivie au fost injumatatite, pentru ca fiecare din cei doi fosti soti sa-si poata lua partea. Castigatorii locului doi au demonstrat ca si iarna poate fi ca vara si au coborat pe partie calare pe o banana uriasa, imbracati doar in Bermude si stropiti pe deasupra cu apa de catre alti membrii ai echipei, pentru ca aventura sa para intr-adevar estivala.
Spectatorii au fost incantati sa vada ideile trasnite care le-au trecut prin cap participantilor.
 Seara s-a incheiat cu momentul organizat de monitorii de schi care au coborat partia Bradul cu torte aprinse.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.