Fotografii caritabile la Carrefour Brasov

Fotografii caritabile la Carrefour Brasov

0 123

Carrefour Brasov gazduieste in aceasta perioada o expozitie de fotografie deosebita al carei scop principal este unul caritabil.
Carrefour Orhideea si Feeria din Bucuresti, precum si Carrefour Brasov se ocupa cu acest eveniment umanitar pentru ajutorarea nevazatorilor. Proiectul este sustinut de vedete ca Maia Morgenstern, Alex Velea, Catalin Botezatu, DJ Wanda si Gabi Szabo.
Copii si tinerii care nu au vazut niciodata lumina zilei, inscrisi in Asociata Nevazatorilor din Romania, vor primi sansa de a-si recapata vederea. Ei vor fi supusi unor interventii chirurgicale, ale caror costuri vor fi suportate din banii stransi in urma campaniei umanitare intitulata „Best Foto Fest”.
Evenimentul, care se va derula, incepand de astazi si pana pe 7 decembrie, consta in organizarea unor expozitii de fotografii ale unor profesionisti in domeniu, in cadrul carora vor fi expuse si carti postale cu chipul mai multor vedete.
Cartile postale vor putea fi achizitionate cu 1 leu, iar banii vor ajunge in conturile asociatiei pentru nevazatori. Expozitiile sunt gazduite de galeriile comerciale Carrefour Feeria si Carrefour Orhideea Bucuresti, respectiv Carrefour Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.