Foto-tur in Delta Dunarii

Foto-tur in Delta Dunarii

0 76

In aceasta vara fotograful brasovean Mihai Moiceanu organizeaza doua expeditii de descoperire a unuia dintre cele mai frumoase habitaturi salbatice din Europa: Delta Dunarii. Pentru fotografi, Delta reprezinta paradisul pasarilor, dar si o destinatie ideala pentru realizarea fotografiilor de peisaj. Fototurul are un program si destinatii special alese, tinand cont de specificitatea activitatii. Trezirea cu noaptea-n cap pentru o fotografie la rasarit sau intarzierea pe balta pentru ultimele raze de soare vor fi doar o parte din ingredientele pregatite.
Foto-turul „Descoperirea Deltei” va avea loc in perioada 26-29 iunie 2008 si este o ocazie de a descoperi Delta, de a fotografia canalele pitoresti, pline de vegetatie, la bordul unei barci cu motor, dar si stand la panda pe grindurile deltei. Cei prezenti vor avea oportunitatea sa invete trucurile necesare fotografierii pasarilor, cum se realizeaza peisaje spectaculoase in delta sau portrete de pescari.

„Delta Salbatica”
In perioada 21-24 august 2008, fotograful brasovean va organiza o noua expeditie in Delta. Foto-turul se va numi „Delta salbatica”, iar tintele acestui fototur sunt particularitatile Deltei Dunarii, salbaticia si abundenta vietii salbatice. Pentru cei interesati sa imbine aventura cunoasterii cu placerea fotografiatului aceasta expeditie este prilejul ideal.
Proiectul se adreseaza atat fotografilor incepatori cat si celor avansati ce vor sa invete sau sa se perfectioneze in tehnica si arta fotografica.
Detalii si inscrieri la www.phototour.ro, precum si pe site-ul www.cameramm.ro.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.