FOTE nu va fi pe Eurosport

FOTE nu va fi pe Eurosport

0 116
Cu mai putin de doua luni inaintea inceperii FOTE 2013, nu au inceput lucrarile la cel de al doilea patinoar din Poiana. Un consortiu format din trei firme a castigat recent licitatia pentru realizarea si dotarea patinoarului, care va trebui sa fie gata in cel mult 35 de zile. Din pacate, ezitarile Guvernului Ponta au determinat canalul Eurosport sa renunte la transmisia evenimentului.
Reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Brasov spun ca Romania nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor in organizarea FOTE 2013.
Desi competitia se va desfasura in mai putin de doua luni, inca nu avem patinoarul pe care se vor organiza competitiile de patinaj artistic si short-track. Schimbarea de guvern din primavara acestui an a blocat fondurile au imaginea Brasovului si cea a Romanieiiar au serios de suferit.
Un consortiu format din trei firme a castigat recent licitatia pentru acoperirea patinoarului din Poiana Brasov. In aceste zile trebuie semnat contractul de atribuire, iar in termen de o luna ar trebui ca lucrarea sa fie incheiata.
Pana la inceperea FOTE, aici trebuie organizata o competitie pentru ca stabilimentul sa poata fi omologat. Intarzierea cu care a actionat Guvernul Ponta a determinat canalul Eurosport sa renunte la transmisia evenimentului, dupa spusele reprezentantilor Forumului Democrat al Germanilor. Acestia din urma au impodobit un brad cu steguletele tuturor tarilor din Uniunea Europeana si propun ca acesta sa fie bradul oficial al FOTE.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.